ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

وعده معاون وزیر حج عربستان برای محقق کردن خواسته‌های زائران ایران

سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت برای نظارت بر روند ارائه خدمات به حجاج و کاروان‌های ایرانی با استقبال نماینده امیر مدینه و معاون وزیر حج و عمره عربستان وارد مدینه منوره شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب؛ نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی به‌همراه سید عباس حسینی؛ رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان با استقبال محمد بیجاوی و معاون وزیر حج و عمره عربستان و رئیس ستادهای مدینه منوره و مکه مکرمه وارد شهر پیامبر گرامی اسلام(ص) شد.

 

بیجاوی در بدو ورود هیئت ایرانی به فرودگاه مدینه، حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و هیئت همراه را در کشور عربستان و شهر پیامبر اکرم(ص) خوش‌آمد گفت و اظهار کرد: حضور زائران ایرانی در عربستان در فضایی آرام ادامه دارد و ما به همه حجاج کشورهای اسلامی و به‌ویژه حجاج ایرانی خدمات مطلوب ارائه خواهیم کرد.

 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز با برشمردن برخی خواسته‌هایی که زائران ایرانی از کشور میزبان انتظار دارند، افزود: یکی از شعارهای کشور میزبان خدمة الحجاج شرف لنا است و این شعار زمانی تحقق خواهد یافت که به خواسته‌های زائران توجه و برای تحقق آن تلاش شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین نواب گفت: انتظار داریم که خواسته‌های زائران به مقامات سعودی منتقل و به اجرایی کردن آنها توجه شود.

 

نماینده امیر مدینه و معاون وزیر حج و عمره عربستان نیز قول داد که مطالب مطرح‌شده را در نهادهای ذی‌ربط برای تصمیم‌گیری مطرح کند.

 

وی اظهار کرد: ما تلاش می‌کنیم به زائران ایرانی و دیگر کشورها خدمات ارزنده‌ای ارائه کنیم و ان‌شاءالله بعد از حج شاهد عمره‌گزاران ایرانی در عربستان باشیم.

 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز تأکید کرد که درخواست‌های مطرح‌شده مطالبه همه زائران ایرانی است و کشور میزبان هرچقدر به این درخواست‌ها بیشتر توجه کند در افزایش رضایتمندی زائران اثر دارد.

 

عباس حسینی؛ رئیس سازمان حج و زیارت هم ضمن تقدیر از اعزام نماینده امیر مدینه و معاون وزیر حج و عمره عربستان برای استقبال از هیئت ایرانی، گفت: ما و شما در سه دهه گذشته در خدمت زائران بودیم و هر زمان مشکلی برای زائران بوده با تلاش دو طرف حل شده است و امیدواریم درخواست‌های مطرح‌شده نیز با تدبیر و درایت شما حل شود.

 

معاون وزیر حج و عمره عربستان نیز در این دیدار گفت: استقبال از هیئت ایرانی مایه خوشوقتی ماست و ان‌شاءالله به اولین زائر تا آخرین زائر خدمات قابل‌قبولی را تقدیم خواهیم کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار